familielibertate de conștiințăMarxism cultural

Activiștii LGBTQ încearcă să-i manipuleze pe părinți să își aducă copiii la paradele „pride”

Activiști LGBTQ încearcă să-i convingă pe părinți de beneficiile pe care le-ar avea copiii în urma participării la paradele „pride”.

HuffPost Canada a publicat un articol în care mai mulți activiști LGBTQ susțin participarea copiilor la paradele „pride”.

Publicat sub titlul „Sunt paradele pride inofensive pentru copii? Părinții consideră că orientarea sexuală poate fi OK pentru copii.”, articolul conține opinii ale unor așa-ziși psihologi-terapeuți sau scriitori, activiști LGBTQ, care susțin impactul emoțional pozitiv pe care l-ar avea participarea la paradele „pride” asupra copiilor.

„Nu îmi pot imagina un loc mai sigur în care familiile își pot aduce copiii. De la orientarea sexuală la nuditate, paradele pride reprezintă un excelent prilej pentru părinți de a le oferi copiilor o educație sexuală fără prejudecăți. Copiii pot beneficia de pe urma faptului  că văd persoane care se iubesc, diversitate și incluziune. Copiii suferă când văd violență, frică, ură și dezbinare.”, consideră terapeutul sexual „Ren”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un alt activist LGBTQ, scriitorul Bear Bergman consideră că „Nimeni nu iubește nuditatea mai mult decât copiii.”

Bergman afirmă că heterosexualitatea forțată, demonstrațiile de sexism, rasism, discriminare și violență sunt lucrurile la care nu și-ar dori să își vadă expuși copiii, lucruri care sunt mult mai nocive decât posterioarele homosexualilor.” 

Acesta nu vede niciun motiv valid pentru care copiii nu ar putea participa la paradele „pride”, mai ales că este o zi „distractivă, sunt multe baloane, steaguri în culorile curcubeului, iar copiii ar putea fi LGBTQ”.

Sursă: theblaze.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button