avortbioetică

Știință inumană în SUA: Avorturi în ultimul trimestru livrau născuți vii cu ficat „intact” și steril pentru studierea celulelor stem

Jurnaliștii americani de investigație au descoperit că Institutul Național de Sănătate din SUA a finanțat mai multe studii cu celule stem realizate de dr. Jo(e)rg Gerlach, acercetător la Universitatea din Pittsburgh, SUA. Acesta utilizează celule din ficat de copii nenăscuți în cercetările sale, pe care le recoltează conform unui protocol care presupune:

  • 1) sterilitatea întregului țesut
  • 2) o perioadă cât mai scurtă posibil în care organul a stat nealimentat cu sânge (adică cercetarea să se facă imediat după avortarea copilului nenăscut care sevește drept sursă de țesuturi).

Dr. Gerlach scrie:

„Avorturile asociate protocolului nostru au fost induse prin adminsitrare de prostaglandină. Am obținut țesuturi din abdomene intacte, extrăgând chirurgical ficatul în condiții care corespundeau protocolului, astfel încât țesuturile au fost obținuteîn manieră sterilă.”

Prostaglandina induce în mod artificial travaliul și se folosește pentru avorturile în trimestrul al doilea și al treilea de sarcină (legale în țări ca SUA și Anglia).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Echipa de cercetare a explicat în detaliu întreaga procedură:

„Mostrele (de țesut – n.n) au fost puse în pungi sterile bags umplute cu o soluție specială creată la University din Wisconsin, iar fiecare mostră a fost transportată cu gheață imediat după avort, pentru a micșora cât de mult posibil timpul de transfer înainte de izolarea celulelor.”

Cercetătorii „cântăreau” și „clăteau” copiii, apoi le recoltau organele.

Jurnalistul pro-viață David Daleiden explică:

„Acești copii au murit fie când au fost scufundați în lichidul din pungile de transport, fie când au fost tăiați pentru a li se recolta ficatul.”

În SUA este interzisă uciderea unui copil născut viu în urma unei proceduri de avort eșuate. Este interzisă și vânzarea de organe și țesuturi umane.

Cu toate acestea, David Daleiden a mai dezvăluit în 2015 că Planned Parenthood schimba procedurile de avort pentru a recolta din copiii avortați țesuturi pentru piața neagră. S-a discutat și atunci că, cel mai probabil, unii dintre copiii avortați erau născuți vii pentru a obține de la ei anumite țesuturi intacte.

Sursa: Live Action

Citește mai multe și despre Scandalul Planned Parenthood


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button