Uncategorized

Ștafeta Copiilor Pro Vita

De Ziua Copilului se va desfășura ultramaratonul 100 for Children, eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Copiii din tabara de la Valea Plopului participa la ultramaraton cu o ștafetă specială. Rita, o fată din Tabără cu studii superioare în sport (și cu centură neagră 1 Dan) se ocupă de antrenamentul copiilor. Ea va folosi cei mai buni alergători pentru o ștafetă Vălenii de Munte- Valea Plopului, iar restul de copii vor alerga câte unul alături de un maratonist pe ultimul segment, Valea Plopului- Valea Screzii.
Vă invităm sa vizionați filmulețul nostru de prezentare și dacă v-a plăcut vă rugăm sa ne sprijiniți cu o donație! Vă mulțumim din suflet!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button