Uncategorized

BUDAPESTA solidară. Propunea de a nu mai cere înapoi banii pe biletele la spectacole a fost bine primită

de Redacția Stiripentruviata.ro

„Am şase bilete la teatru şi patru la concerte pentru următoarele săptămâni”, a scris Peter Szantai pe Facebook. ”Nu am de gând să cer rambursarea banilor şi sper că asta îi va ajuta pe artişti, pe managerii sălilor şi pe oamenii care pun în scenă spectacole”, a adăugat bărbatul.

Hashtag-ul său #nevaltsvisszajegyet a fost distribuit de aproape 2.000 de utilizatori.

„Mediul cultural se află deja în dificultate”, a spus Szantai, care el însuşi a lucrat la organizarea de concerte. „Iar biletele reprezintă o sursă importantă de venit”, a mai scris budapestanul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La fel ca multe ţări afectate de epidemia Covid-19, Ungaria a interzis evenimentele publice în spaţii închise cu peste 100 de persoane şi cele în aer liber cu peste 500 de persoane, decizie care a condus la anularea a numeroase spectacole, informează Agerpres.ro.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button