Marxism cultural

Sofia Vicoveanca, linșată online pentru că susține referendumul pentru căsătorie. „A exprima o opinie în favoarea unui demers civic a ajuns de neiertat în ochii unora”

ARCUS Project informa ieri:

De citeva ore doamna Sofia Vicoveanca este atacată în cel mai josnic mod și linșată pentru poziționarea domniei sale pro-referendumul de modificare a Constituției.

A exprima o opinie în favoarea unui demers civic a ajuns de neiertat în ochii unora dintre concetățenii noștri. Care nu fac economie de abjecție, ură și flegme pentru a călca in picioare și a batjocori o Femeie, o Doamnă, un Simbol al românilor.

Își mai amintește cineva că pentru dreptul democratic fundamental de a nu fi de acord cu celălalt s-a murit în 1989?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iertați-i, stimată doamnă, pe cei care astăzi vă jignesc si vă insultă. Majoritatea acestei țări este alături de dumneavoastră!

Dați mai departe acest mesaj dacă sunteți #SolidaricuSofiaVicoveanca

Redăm videoclipul care a determinat atacurile:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button