Marxism culturalsexualitate

Cărți despe terapia de vindecare a homosexualității blocate de Amazon

Amazon a blocat vânzarea tuturor cărților scrise de Dr. Joseph Nicolosi Senior care se referă la metodele de terapie pentru homosexualitate. Din 1981 și până la moartea sa în 2017 dr. Nicolosi a fost forța motrice a ceea ce se numește terapia reparatorie. El a inventat, rafinat și utilizat această metodă inovativă de consiliere pentru a ajuta mii de bărbați să depășească efectele abuzurilor sexuale sau ale altor traume din copilărie. Mulți dintre bărbații care au urmat terapia Nicolosi confirmă că aceasta i-a ajutat să își însănătoșească orientarea sexuală, prin vindecarea obsesiei pentru pornografie sau a atracției sexuale nedorite pentru persoanele de același sex.

Dr. Nicolosi Senior a publicat mai multe cărți în care explică metodele terapiei, printre care și ”Reparative Therapy of Male Homosexuality” („Terapia Reparatorie pentru Homosexualitatea Bărbaților”).

Toate acestea erau disponibile pe Amazon până în urmă cu câteva săptămâni când au fost blocate. Fiul său a lansat o petiție către consumatori împotriva deciziei luată de Amazon. Acesta spune că pe Amazon poți cumpăra cărți precum Mein Kampf a lui Adolf Hitler sau cărți care glorifică pedofilia, însă nu mai poți găsi nicio carte a tatălui său despre terapia de vindecare a homosexualității, deși cărțile au sute de recenzii pozitive, atât de la simpli cititori, cât și de la foști președinți ai Asociației Americane a Psihologilor.

Mulți dintre cei care au dat recenzii pozitive sunt chiar foști foști homosexuali vindecați prin terapia Nicolosi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe lângă interzicerea pe Amazon a cărților lui Nicolosi Sr., lobby-ul LGBT a reușit să determine autoritățile din unele state americane să interzică practicile terapiei Nicolosi. Fiul acestuia, la rândul său psiholog-terapeut, spune că cei care le-au interzis nu au nicio idee în ce constă terapia. Aceasta nu are nimic de a face cu tehnicile „așa numitei terapii de conversie”, ci urmărește utilizarea psihologiei și a învățăturilor iudeo-creștine pentru a ajuta bărbații să depășească traumele care i-ar fi condus către un alt stil de viață decât acela ales de Creator pentru ei. În consilierea familiilor dr. Nicolosi Sr. le-a spus întotdeauna părinților să își accepte și iubească copiii, indiferent de rezultatele terapiei sale.
Nicolosi Jr. consideră că interzicerea cărților tatălui său este rezultatul lobby-ului LGBT, deoarece aceștia vor să împiedice aflarea adevărului și îi acuză pe actualii lideri ai mișcării LGBT de ipocrizie spunând că aceștia „încurajează explorarea oricărui fel de sexualitate, atât timp cât aceasta nu va duce o persoană către un stil de viață tradițional, heterosexual. În opinia acestora o astfel de explorare trebuie interzisă.”

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button