Marxism cultural

Când se fură nu sunt rezultate. Dacă ar fi umflate costurile, ați mai putea protesta că se fac prea multe biserici?

de Redacția Stiripentruviata.ro

Paul Anicet pe Facebook:

De fapt, dacă ne gândim că Biserica a construit în ultimii ani „prea multe” biserici – nu mai zic de așezăminte sociale, donații și filantropie de câte 25-30 milioane euro anual etc – stau și mă întreb cum ar fi reușit să facă chestiile astea dacă plătea de cinci ori valoarea cimentului sau de 10 ori valoarea nu știu cărei marmure…

De regulă, când se umflă prețurile și se fură, vedem că nu vedem rezultatul – clădirea, renovarea etc – ca la stat. Când ne „umplem de biserici” încât începem să vrem „spitale, nu catedrale”, înseamnă că banii ăia ai Bisericii, inclusiv cei primiți de la stat sau din fonduri UE, s-au dus unde trebuia; dacă s-ar fi umflat de zece ori prețul, cum spunea Recorder în articolul de acum o săptămână, n-am mai fi văzut bisericile, renovările, etc.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu poți face atâtea câte face BOR, spre deranjul re-cordiștilor, dacă umfli prețul și arunci banii pe geam sau îi bagi în buzunare.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button