valorile familiei

Simona Halep: „Singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit și să devin mamă”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Simona Halep a declarat că singurul vis pe care îl mai are este să se căsătorească și să devină mamă. Ea a declarat într-un interviu video acordat tiebreak.ro:

„Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. 

O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO

Simona Halep: „Îmi doresc mult o familie și o să mă dedic total copiilor mei”

Simona Halep: „Ca să poți realiza lucruri mărețe în viață ai nevoie de sprijinul părinților. Fără ei nu ai puterea interioară necesară”

Simona Halep decorată de Patriarhul Daniel: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut”

Simona Halep câștigă trofeul de la Wimbledon și le mulțumește părinților: A fost visul mamei

Simona Halep despre rolul tatălui ei, Stere Halep, în formarea ei ca și campioană mondială

Mama Simonei Halep, reacție emoționantă după succesul fiicei la Roland Garros

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: „Femeile nu ar trebui penalizate şi să înceapă de la zero doar pentru că au dat naştere unui copil”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button