valorile familiei

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep: „Femeile nu ar trebui penalizate şi să înceapă de la zero doar pentru că au dat naştere unui copil”

După a asistat, împreună cu Simona Halep, la meciul surorilor Williams de la Indian Wells, Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a declarat că Serena e dezavantajată de actualul regulament al Asociației de Tenis Feminin (WTA), pentru că, după ce a născut, e nevoie să înceapă de la zero. El a declarat, citat de Mediafax:

Serena, ca şi restul mamelor, ar trebui protejate de WTA şi nu ar trebui să-şi piardă statutul de cap de serie. Femeile nu ar trebui penalizate şi să înceapă de la zero doar pentru că au dat naştere unui copil. Aceelaşi scenariu s-a întâmplat şi în cazul Victoriei Azarenka, anul trecut. Întemeierea unei familii este cel mai mare dar din lume. WTA ar trebui să aibă grijă de jucătoare. În principiu, este aceeaşi regulă care se aplică în ATP atunci când un jucător se accidentează şi ratează mai mult de 12 luni. Cred cu tărie că a fi gravidă şi a da naştere unui copil trebuie să se încadreze într-o categorie complet diferită. WTA trebuie să schimbe regulamentul. Acest meci nu ar fi trebuit să se dispute în turul al treilea.

Conform TelekomSport, Cahill a mai adăugat:

Să-ţi întemeiezi o familie este cel mai frumos cadou din lume. WTA ar trebui să aibă grijă de sportivele sale după ce acest lucru se întâmplă. Jucătoarele care revin în circuit după o astfel de absenţă ar trebui să-şi poată proteja statutul de cap de serie la tragerile la sorţi ale turneelor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button