familievalorile familiei

Simona Halep câștigă trofeul de la Wimbledon și le mulțumește părinților: A fost visul mamei

UPDATE: IBM, lider în analiza statistică a meciurilor de tenis, a anunțat că Simona Halep a stabilit un record absolut, cu doar 3 greșeli neforțate comise în cele 55 de minute de joc cu Serena Williams. De când a început analiza detaliată a partidelor, nu a existat o evoluție mai aproape de perfecțiune într-o finală feminină, informează Stiripesurse.ro.

ARTICOLUL ORIGINAL: Simona Halep a câștigat Turneul de Tenis de la Wimbledon, devenind prima româncă deținătoare a acestui titlu. Ea a învins-o în finală pe americana Serena Williams cu 6-2 6-2 în numai 55 de minute de joc. Românca a urcat astfel pe locul 4 în clasamentul WTA.

La înmânarea trofeului, Simona Halep a acordat câteva scurte declarații în fața întregii asistențe. Cea mai impresionantă a fost cea în care le-a mulțumit părinților, mai ales mamei sale, pentru motivația de a fi cea mai bună în tenis:

„Nu voi uita niciodată ziua aceasta, pentru că a fost visul mamei. Când aveam 10-12 ani, mi-a spus că, dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să joc o finală la Wimbledon. Și a venit și ziua aceea. Așa că, mamă, îți mulțumesc! Le mulțumesc ambilor mei părinți! (…) Fără ei nu aș fi fost aici. De fapt, m-au sprijinit de când m-am născut!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Simona Halep, la acordarea Trofeului WTA Wimbledon 2019

În timp ce antrenorul Daniel Dobre era surprins ștergându-și lacrimile, sportiva a continuat mulțumind echipei și le-a mai mulțumit și românilor, care o sprijină moral în toate meciurile:

„Aș vrea să mulțumesc țării mele pentru că românii mă susțin oriunde aș fi.”

Simona Halep, la acordarea Trofeului WTA Wimbledon 2019

Finala de la Wimbledon s-a bucurat de un public foarte select, printre care Kate Middleton, Ducesă de Cambridge (soția Prințului William), Meghan Markle, Ducesă de Sussex (soția Prințului Harry), și Premierul Theresa May.

Ducesa de Cambridge a felicitat-o pe Simona Halep la vestiare.

VIDEO

https://twitter.com/Wimbledon/status/1150055656906530819


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button