Marxism cultural

Senatorul Vasile-Cristian Lungu îi cere premierului Dăncilă să nu semneze în numele României Pactul Global pentru Migraţie

Senatorul Vasile Cristian Lungu i-a cerut, în şedinţa Senatului din 26.11.2018, doamnei Prim-ministru Viorica Dăncilă să nu angajeze România, în zilele de 10-11 Decembrie 2018, în ,,Pactul global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată” în cadrul conferinţei interguvernamentale ce va avea loc în Maroc.
Organizaţia Naţiunilor Unite şi Guvernul României au omis să informeze cetăţenii români despre acest pact pentru migraţie, care încearcă redefinirea migraţiei ilegale ca un drept al omului, a spus senatorul. El a afirmat:
„Pactul încearcă… să pună semnul egal între categoria de refugiat şi cea de migrant (…). Această abordare produce mari şi nefaste implicaţii legale şi socio-economice deoarece refugiaţii au un statut special, pentru că ei de fapt se retrag temporar din faţa unui conflict iminent sau a unui război, din acest motiv statele fiind obligate, prin legislaţia internaţională la care sunt parte, să-i accepte şi să-i întreţină. Dacă li se dau aceleaşi drepturi şi imigranţilor ilegali, nicio ţară nu va mai putea să-i refuze, nicicând şi pentru niciun motiv. Astfel, se dă undă verde tuturor imigranţilor ilegali, indiferent de motive, să se mute oriunde şi oricând vor.
Conform Pactului, statele sunt obligate nu numai să-şi deschidă graniţele pentru imigranţii lumii, dar să şi depună eforturi pentru a-i ajuta să selecteze şi să aleagă ţara de destinaţie prin informaţii cuprinzătoare despre fiecare din ţările în care aceştia ar dori să se stabilească! (Obiectivul nr. 3 din Tratat). În acest fel, prin acest pact, migraţia ilegală ar fi practic legalizată.”
Pactul Global pentru Migraţie cuprinde prevederi care contravin Constituţiei României, iar semnarea lui ar reprezenta un act de înaltă trădare faţă de interesul naţional şi valorile fundamentale ale neamului românesc, avertizează senatorul:
„Stimată doamnă Prim-ministru, vă semnalez că semnarea Pactului Global pentru Migraţie, încalcă în mod flagrant Constituţia României. În temeiul dispoziţiilor art. 2 şi art. 3, punctele 1 şi 4 din Constituţia României, vă amintesc că suveranitatea naţională aparţine poporului român şi nimeni altcineva nu o poate exercita în numele său. Semnarea Pactului de către România înseamnă obligarea românilor de a-şi asuma obligaţii contrare Constituţiei, aceasta reprezentând un grav atac la suveranitatea şi interesul naţional, precum şi un abuz. Constituţia României prevede clar: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. (Art. 3, alin. 4)”
Senatorul român a menționat că a avut o întâlnire cu domnul Sebastian Kurz, cancelarul federal al Austriei, care a afiramt: „Dreptul la migraţie nu există”. În consecinţă, Austria a anunţat că se retrage din acest acord.
Senatorul Lungu arată că fiecare țară are dreptul de a alege dacă primește sau nu imigranți ilegali redenumiți „refugiați” și a mai menționat numărul uriaș de infracțiuni ai căror autori sunt imigranți înregistrate odată cu venirea acestora în Occident:
„Dacă nu vrem să primim pe cineva la noi acasă, de ce să fim forţaţi s-o facem? În acest caz mai este democraţie sau e dictatură? Situaţia socială deosebit de gravă apărută în Europa ca urmare a strămutării populaţiilor provenite din alte zone ale globului, cu altă cultură, nivel de civilizaţie şi valori spirituale a devenit de notorietate negativă. A se vedea situaţiile terifiante pentru populaţia nativă din Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Italia, Franţa, Italia, Grecia, Anglia etc. Multitudinea de violuri, crime, violenţe şi nesupuneri civice, precum şi agresarea forţelor de ordine din diverse ţări, precum şi intenţia de a impune Sharia (legea islamică) în metropole europene, demonstrează clar că multiculturalismul invocat de acest pact este imposibil de implementat şi profund dăunător pentru societăţile care îl experimentează. Explozia infracţiunilor cu violenţă – mai ales violuri, crime şi tâlhării, înmulţirea aşa-numitelor zone no-go în marile oraşe europene, în care nici poliţia nu mai are curajul să pătrundă, precum şi atentatele teroriste, comise în număr covârşitor de atacatori de religie musulmană, soldate cu zeci de morţi din rândul populaţiilor civile, a arătat că mult-trâmbiţatele avantaje ale multiculturalismului lipsesc cu desăvârşire.”
La finalul interpelării senatorul Lungu a mai adăugat:
„Astfel, directivele acestui Pact Global pentru Migraţie creează o inginerie socială globală ce poate duce la disoluţia popoarelor europene şi inclusiv a României. Astfel de experimente cu strămutări de populaţii au creat un amestec social şi religios s-au dovedit a fi explozive de-a lungul timpului.”
De asemenea, senatorul român a menționat care sunt țările care au anunțat că nu vor semna pactul ONU:
„Vă solicit de asemenea să ţineţi cont de punctele de vedere pe care le-au exprimat cu fermitate în apărarea propriilor lor naţiuni ţări ca Israel, SUA, Austria, Australia, Polonia, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Estonia sau Ungaria, numărul acestora fiind în creştere. Ele au refuzat categoric acest Pact Global pentru Migraţie.”
Sursă: Agerpres.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button