Marxism cultural

Cum Partidul Muncitoresc nu era despre muncitori, tot așa LGBT nu e despre homosexuali

Un utilizator a scris pe Facebook:

Cum Partidul Muncitoresc nu era despre muncitori, tot asa LGBT nu e despre gay. Problema ramane in continuare, s-au schimbat datele, nu si variabilele, care in principiu au ramas aceleasi.

Inainte era pamantul, care trebuia luat de la burghezi si lucrat la comun, acuma e vorba de copii, care trebuie luati de la hetero si crescuti la comun de homosexuali.

Oricum ai da-o, nu despre gay e vorba, ci tot despre comunarzi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu inteleg ce e asa de greu de inteles pentru unii, e drept ca trebuie sa stii ceva istorie si matematica, sa poti extrage modelul dintr-o perioada istorica a carei ecuatie a fost deja rezolvata si s-o aplici la prezent, cu datele actuale.

Mi-e frica sa ma gandesc la finalitate, de aceea ma duc la referendum.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button