familie

Șeful Comisiei de Control SRI din Parlament: „Am votat pentru că nu vreau să-mi pun problema la nuntă dacă voi fi socru mare sau socru mic””

Senatorul PSD Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control SRI, a declarat, sâmbătă, că a votat la referendum pentru că nu vrea să îşi pună problema, la nuntă, dacă va fi socru mare sau socru mic.

Claudiu Manda a declarat:

„Votul meu a fost pentru validarea celor peste 3 milioane de semnături. Am votat cu speranţa că şi eu şi alţi români vom veni astăzi (sâmbătă – n.r.) la vot şi că se va valida referendumul. Am votat pentru că nu vreau să-mi pun problema la nuntă dacă voi fi socru mare sau socru mic”.

Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control SRI şi senator PSD a votat, sâmbătă, la Şcoala nr. 12 din Craiova.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Mediafax.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button