sfaturi pentru părinţi

ȘCOALA FAMILIEI: Curs intensiv de comunicare ESPERE pentru părinții de adolescenți

„Una vorbim și alta ne-nțelegem” pare să fie unul din modurile de comunicare dintre adolescenți  și părinți. Dacă acest lucru se întâmplă des, e timpul oentru o intervenție urgentă în maniera de comunicare. Dacă se întâmplă rar, e necesar să vedem… de unde ni se trage?

Comunicarea deficitară ne exasperează și ne complică viața. „Una vorbim și alta ne-nțelegem!” zice o vorbă de pe la noi.

Hai să schimbăm foaia și să transformăm comunicarea părinte-adolescent într-un plus al relație! 

Școala Familiei vă așteaptă duminică, 28.01.2018, alături de Oana Moșoiu la un curs intensiv de comunicare ESPERE plin nu doar de informații, ci și de multă voie bună și energie!

În cadrul familiei, dar și în afara ei e important să încercăm să înţelegem şi să acceptăm că suntem diferiţi şi prin comunicarea noastră să zidim relaţii nu să dărâmăm. Să conştientizăm faptul că interiorul nostru este exteriorizat prin stilul de vorbire.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cele mai recente studii au demonstrat că doar 7% din ceea ce se comunică între oameni se transmite propriu-zis prin cuvinte, 38% se face prin tonul vocii, iar 55% din comunicare, adică cea mai mare parte, este rezultatul fizionomiei și al limbajului corpului. Expresiile chipului, gesturile, calitatea și tipul mișcărilor pe care le face cineva în timpul comunicării ne aduc mai multe informații despre ce spun persoanele respective decât cuvintele în sine.

Prin urmare este de dorit să ne așezăm pe făgașul unei comunicări constructive,  pline de sens și de înțeles, care să aducă armonie și apropiere în familie.

Oana Moșoiu și echipa Școala Familiei vă invită să participați împreună, adolescenși și părinți, la un atelier care deschide orizontul comunicării și oferă perspective durabile în construirea și consolidarea relațiilor din familie!

Completează formularul de participare aici.

Costul de participare: 80 lei/ persoană (coffee break inclus)

Îți dorești  să afli mai multe despre adolescență?

Înscrie-te la Ghidul de Supraviețuire în Adolescență și beneficiezi de o reducere de 25% reducere din costul total (180 lei în loc de 240 lei)

Înscrie-te până la 18 ianuarie și beneficiezi de 15% reducere la toate atelierele din perioada ianuarie-martie 2018 din București! 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button