Marxism cultural

RoboPrunăTeLeagă și ”profesorul” Pârvulescu vor un moft: o dictatură. Și, firește, un Canal

Solidaritate Europeana, 3 noiembrie 2016

Bune și simpozioanele astea, pe care se duc, altfel, o groază din renumiții bani europeni. Bune nu pentru că se duc banii, care ar trebui să ajungă în producție – dar cine să finanțeze producția? –  ci pentru că mai aflăm, chiar din gura lor, ce misiune au primit cyborgii progresiști (că oameni e cam greu să le spunem atât timp cât tot ceea ce fac ei este împotriva oamenilor).

Pe scurt de la întrunirea progresiștilor de luni am aflat că doamna Prună, urmașă a sinistrului DincăTeLeagă, suferă că nu se fac destule arestări pentru rasism și xenofobie – parcă am fi fost la o plenară din anii ’50, sau la o dare de seamă a milițenilor de pe vremuri.

Citește și Ministrul Prună vrea să aresteze rapid trei milioane de extremiști. Reacții la cald pe rețelele de socializare

Grija celor care au trimis-o pe RoboPrună, mai marii ei de la UE, ONU, UNESCO, conduși din spate de gorile precum SOROS, omul de fațadă al imperiului Rothschild, e că nu suntem încă destul de înfricoșați, speriați și spălați pe creier, că mai zvâcnim atunci când ne săturăm de mici și de bere, că mai protestăm, că nu iubim LGBTismul, că nu ieșim fericiți să primim migratorii și nu le oferim acestora femeile și copiii noștri pentru nevoile lor sexuale, că încă mai avem ceva tradiții, că încă mai mergem la biserică și chiar, blasfemie anti-marxistă, susținem familia formată din femeie, bărbat și copii, că postim, pupăm moaște, nu ne dăm în vânt după feminism, nu ne simțim vinovați de toate relele Pământului pentru că suntem albi și creștini, că, dată fiind experiența comunistă încă recentă, suntem mai suspicioși față de cântecele sirenelor (cu barbă!) ale revoluției culturale marxiste.

Și mai aflăm că, tehnocratic, nu politic, ca să nu se supere cineva, ce i-ar mai băga RoboPrunăTeLeagă la pușcărie pe toți cei 3 milioane de extremiști și cum ar desființa ea partidele, care susțin astfel de inițiative extremiste – deformări extremiste ale unor valori tradiționale – și ar închide pe oricine ar cuteza să crâcnească, să emită o părere contrară, să încerce să gândească cu propria rațiune, să se întrebe, să se îndoiască de supremele comandamente ale comisarilor revoluției culturale marxiste. Ce atâta libertate de opinie? De unde atâta dezmăț al exprimării publice? Ce atâta debandată în România? De unde atâta impertinență să pui public la îndoială adevărurile progresiste? Cum de mai cutează cineva să citească și să vorbească despre o altă istorie decât cea tocmai primită de la Centru, despre alte valori decât cele primite de la Centru? Despre alt viitor, decât cel primit de la Centru?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și ca să fie clar pe ce lume trăim, la cine trebuie să privim cu lumină pe față (dacă nu ne-o punem singuri din interior, ne pun ei lampa la interogatorii) vine și, pe post de arhanghel spoit al democrației, „profesorul” Pârvulescu, să ne anunțe că trebuie să ne băgăm mințile în cap, pentru că la democrația dumnealor nu e ca la democrația noastră, sau mă rog cum am înțeles noi că ar fi democrația: adică voința populară exprimată prin vot și pusă în aplicare de reprezentanții poporului. Ei bine, nu, nu decizia majorității contează, ci cea a elitelor progresiste.

Citește și Cristian Pârvulescu, Pro-Democrația: „Orice rezultă din alegeri este democratic. Și, dacă direcția este împotriva drepturilor și libertăților omului, atunci asta este voința națională. Trei milioane de oameni au semnat, iar clasa politică a cedat imediat presiunilor acestei mulțimi”

După ce zeci de ani au făcut paradă de dreptul la opinie și la libera ei exprimare, după ce ne căinau pe noi, cei din comunism că nu putem să ne exprimăm liber, după ce înfierau dictatura comunistă,  aflăm de ceva ani că totul era o gogoașă ca să ne amețească cu aburii de opiu ai liberalismului progresist. Că doar ceea ce se aprobă se poate gândi și exprima. Restul e extremism, rasism, xenofobie. Mulțumesc, dar asta știam deja de la comuniști. Și se numea dictatură.

După ce zeci de ani ne-au tot bătut la cap cu alegerile libere, baza democrației, cu votul drept fundamental, garanție a democrației, iată că ni se atrage atenția că dacă poporul, dobitoc și extremist, votează ce nu trebuie, votul ăla nu se pune, căci e împotriva tezelor progresiste – era să zic marxist-leniniste (și nu eram departe). Și, pe vremuri, se numea dictatură. Acum progres!

Adevărurile certificate de durata istorică nu mai contează. Valorile fundamentale ale vieții, ale existenței și perpetuării existenței noastre nu mai contează. Tradițiile sunt și ele, alături de celelalte, urât mirositoare rahaturi fundamentaliste-extremiste-fanatiste. Voința maselor nu mai contează. Contează elucubrațiile elitelor progresiste, impuse ca adevăruri incontestabile și de nerefuzat, deși în spatele lor nu stau nici date statistice, nici studii științifice, nici măcar o fărâmă de rațiune. Și deși ele sunt contestate de realitate și de întreaga știință (iată de ce știința a fost decretată ca rasistă și trebuie desfințată – vezi linkul). De exemplu, LGBT-ismele sunt bune fără drept de contestare, chiar dacă la rândul lor contestă viața și  pun în pericol supraviețuirea umanității.

Mai sus decât democrația sunt „drepturile progresiste” ale grupurilor și persoanelor extreme (evident folosite ca cobai pentru delirul și monștrii lipsei lor de rațiune) , azi bune, mâine neinteresante – vezi, de exemplu, evoluția progresiștilor în raport cu proletariatul, cum de la adorarea lui în perioada socialismului timpuriu și a comunismului, au ajuns astăzi la dispreț, sau cum sunt sacrificați femeile și homosexualii dată fiind noua iubire înflăcărată a elitelor progresiste: islamul.

Am mai spus-o: din păcate democrația stângii a fost doar o combinație de mărgeluțe, oglinjoare și apă de foc, ca să ne ia mințile, să ne hipnotizeze și să ne amortească instinctele în vederea impunerii mărețului plan: NOUA ORDINE MONDIALĂ. Un moft, o DICTATURĂ.

Citește și Farurile călăuzitoare ale democrației (neo)marxiste: căsătoria nu ar trebui să depindă de votul majorității, ci de ceea unii „experți” susțin că e democratic

Citește și Comisia Juridică a Senatului a adoptat în unanimitate admiterea inițiativei cetățenești privind modificarea Constituției

Citește și Călin Popescu-Tăriceanu: „Avem obligația morală să le arătăm(cetățenilor) respectul pentru acest demers cetățenesc care trebuie să devină parte integrantă a Constituției noastre”

Citește și VIDEO cu transcriere integrală. Sophia Kuby, Alliance For Defending Freedom: „Când redefinești căsătoria, lipsești copilul de mamă sau de tată. Sperăm ca România să aibă o dezbatere onestă în acest sens”

Citește și Freudo-marxismul, noua utopie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button