Marşul pentru Viaţă

VIDEO: Record pe participare la Marșul pentru viață 2015 din Lima: 500.000 de manifestanți

peru3

LifeNews.com

Sâmbătă, 21 martie 2015, pe străzile capitalei peruviene, mai mult de jumătate de milion de persoane au participat la Marșul pentru viață ediția 2015 în apărarea vieții umane nenăscute. Planificat și organizat de Oficiul latino-american al Population Research Institute, marșul a avut un imens succes. Față de anul trecut, când au participat 250.000 de oameni, anul acesta numărul lor s-a dublat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Astfel, marșul din Lima a devenit cel mai extins marș pro-viață din istoria Americii Latine.

peru2

Iată ce spun participanții peruvieni despre acest marș: “Acesta este cel mai mare eveniment public din istoria statului Peru!”, “ Să fii în viață! Să dai Viață! Să primești Viața!”,

Sperăm că oamenii din întreaga lume vor fi încurajați de convingerile noastre și  vor rupe la rândul lor lanțurile morții și distrugerii în țările lor. La Marșul pentru Viață, peruanii au luat apărarea bebelușilor care au nevoie să fie salvați de la avort, mamelor care au nevoie de sprijin și taților care au nevoie de încurajare pentru a-și susține familiile cu dragoste și sacrificiu.

Dar tu – tu vei susține viața în țara ta?

 

Traducere și prelucrare text: Gabriela Mistreanu

 

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button