familie

Reacții negative la îndemnul deputatul Iulian Bulai de a lua copiii la protestele față de legile Justiției

Pe 7 decembrie, Iulian Bulai, deputatul USR de Neamț, a făcut apel pe Facebook la români să iasă în stradă pentru a protesta împotriva legilor justiției. El i-a îndemnat să vină la protest și cu copiii:

Oameni buni,

Avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri am demonstrat că ne putem coordona și putem să facem o schimbare: am amânat votul!

Ieșiți în stradă. Ieșiți în stradă și cu copiii. De mici trebuie să învețe să protesteze și să reacționeze la abuzuri. De mici trebuie să învețe că au și ei un cuvânt de spus. De azi încolo e momentul vostru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Îndemnul lui de a ieși cu copiii la protestele legate de legile Justiției, în care au existat și incidente violente, a fost întâmpinat cu reacții negative.

E cel putin deplasat sa iesi la niste proteste de strada cu copiii. Nu e absolut nici o garantie ca lucrurile n-or s-o ia razna si nu vad ce anume ar avea de castigat copiii din chestia asta (inafara de probabilitatea mare de a asista la niste evenimente insotite de violenta fizica si verbala). Inutil si nociv sa-ti aduci copiii la vreun protest in strada.

Da, iesiti in strada pentru ceea ce credeti ca merita luptat, dar, istoric vorbind, locul copiilor, al femeilor si al batranilor nu e in fata ci cat mai departe de pericole.

Se poate face si opozitie si se poate protesta cu hotarare si fara a-ti pierde demnitatea si simtul ratiunii, chiar daca puterea pare s-o fi luat razna.

Parerea mea.

Conform legi copii nu au ce cauta la protest !

Mai stii cand ai postat despre un copil imbracat in militar langa Liviu Dragnea si ai inceput sa critici? „Copiii sunt un simbol al purității” – asa ziceai…deci sa invete sa-si apere tara nu e bine, e bine sa invete sa protesteze, nu? Ce om penibil esti…

Cum sa folosesti copiii drept masa de manevra si pentru a crea o stare emotionala? Iar in acelasi timp sa lucrezi la o lege a adoptiilor internationale si sa fii un sustinator feroce al Barnevernetului norvegian?Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button