sindrom Downviralvita

VIDEO: Reacția unui adolescent cu sindrom Down care află că a fost admis la facultate

de Lauren Enriquez, LiveActionNews.com

Un adolescent cu sindrom Down a primit de curând vestea că a fost admis la facultate, ceea ce i-a stârnit  o reacție atât de haioasă, încât a devenit în scurt timp virală pe net.

De marțea trecută, de când filmulețul a fost postat pe net, a avut peste 600.000 de vizualizări pe YouTube. De îndată ce Noah își dă seama că a fost admis, începe să strige: „Sunt admis! DA! Tată ești cel mai tare! Te iubesc! Am fost admis, da! Daaaaa!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Reacțiile au fost  pozitive, oamenii au comentat cu sutele, felicitându-l pe tânăr sau spunând că i-a impresionat până la lacrimi entuziasmul lui Noah și fericirea care l-a copleșit.

Un filmuleț care este o inspirație pentru mulți care sunt nemulțumiți de darurile vieții lor.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button