criza de sarcină

Reacția unei femei în criză de sarcină la prima ecografie: Ia uite-l cum se mișcă!

de Redacția Stiripentruviata.ro

„Ia uite-l cum se mișcă! Are și mâini!… Și are și picioare!”

Aceasta a fost reacția unei femei în criză de sarcină care de o lună și jumătate se luptă cu gândul de a face avort.

După ce tatăl copilului a părăsit-o, cineva i-a recomandat Iuliei să sune la Centrul de consiliere și informare „Sf. Elena Împărăteasa” din București, unde a primit sprijin și sfat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Centrul i-a găsit un medic care i-a făcut și o ecografie și astfel Iulia a putut vedea cum arată copilașul pe deplin format la 10 săptămâni de sarcină. A putut auzi cum sună bătăile inimii copilului ei.

„Zi de zi, săptămână de săptămână, Iulia se luptă cu presiunile părinților, cu lipsa de asumare a partenerului, cu incertitudinile legate de viitor, iar noi suntem alături de ea în această bătălie”, au scris reprezentanții centrului pe Facebook.

Dar, „când totul pare lipsit de speranță, Dumnezeu face să răsară din nou soarele pe strada ei”, trimițându-i astfel de momente, prin grija celor care și-au asumat responsabilitatea sprijinului în locul tatălui.

„Adesea, răul care ni se face ne stimulează să facem și noi rău – de la abandonarea și ura tatălui față de femeia însărcinată și de copil și până la abandonarea de către ea a copilului este doar un pas, care se face foarte ușor în lipsa unui bine, a cuiva care să o iubească și să o sprijine pe femeie”, au mai transmis angajații Centrului de consiliere și informare „Sf. Împărăteasă Elena”.

Fără o astfel de iubire, sprijin și asumare, Iulia și copilul ei ar pierde lupta.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button