criza de sarcinăMarşul pentru Viaţă

Luna pentru viață: O mamă care a renunțat la avort va fi sprijinită prin efortul mai multor parohii sibiene

de Redacția Stiripentruviata.ro

Doamne din șase comunități sibiene au preparat prăjituri, ca să strângă fonduri pentru o femeie în criză de sarcină și pentru alte mame care au nevoie de sprijin material.

„Suntem în luna vieții și ne dorim cu atât mai mult să implicăm comunitatea în a susține concret viața, în a face un gest concret spre a ajuta o mămică”, a declarat dr. Iulia Maria Rădeanu, fondatoarea și președinta Asociației Generații Iubite și Ocrotite, organizația care a inițiat campania de strângere de fonduri.

„Deși a stat pe banca de așteptare pentru a face avort, în urma consilierii, ea a ajuns la concluzia că viața este dar de la Dumnezeu și trebuie să îi acorde dreptul.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asociația a organizat o colectă în care a implicat, cu ajutorul preoților parohi, doamne de la bisericile Sf. Treime și Sf. Nicolae din Cisnădie și de la trei parohii din Sibiu: Iosefin I Iosefin II și „Sf. Împ. Constantin și Elena” IV.

În perioada 3-17 martie, doamnele au organizat târguri caritabile de prăjituri la aceste parohii.

Fondurile obținute vor fi folosite pentru achiziționarea de lapte praf, scutece, haine pentru bebeluși și chiar pătuțuri, și cărucioare. Acestea o vor ajuta atât pe mama care a renunțat la avort, cât și pe alte femei însărcinate sau mame singure care au nevoie de sprijin.

Sprijin pentru mame

Asociația Generații Iubite și Ocrotite acordă sprijin material femeilor care aleg să aducă pe lume o nouă viață, chiar dacă se află într-un moment dificil al existenței lor.

Membrele asociației consiliază gratuit viitoarele mame, încurajându-le să își aducă pe lume copiii, și le asigură tot sprijinul emoțional și material de care au nevoie în acest scop înainte și după naștere.

O mare parte dintre membrii și voluntarii asociației fac parte din Corul de Tineri al Bisericii Sf. Nicolae din Cisnădie, județul Sibiu, care este coordonat de doamna preoteasă prof. Ramona Broscățeanu.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button