viol

Psiholog bucureștean cu licența suspendată, acuzat că a violat zeci de paciente

Foto: Wikipedia.org

Un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București informează că un psiholog care avea licența suspendată este acuzat că ar fi violat și agresat zeci de femei, ar fi făcut fals în acte și ar fi fabricat valută falsă.

Bogdan Giuseppe este acuzat că a publicat mai multe anunțuri de angajare false, iar persoanele care răspundeau trimițându-și CV-ul la diversele adrese de email create de acesta erau atrase la un cabinet ilegal de așa-zisă medicina muncii, unde erau intervievate.

Pe parcursul interviului, acuzatul le câștiga încrederea și pretindea că are licență de medic ginecolog, propunându-le un consult de specialitate. Astfel ajungea să oblige femeile să întrețină relații sexuale cu el, înregistrând video agresiunile respective.

Anchetatorii au identificat 92 de persoane de sex feminin care, în perioada 2016-februarie 2017, au vizitat cabinetul lui Bogdan Giuseppe pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii. Acesta este trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru 31 de infracțiuni de viol, 23 de infracțiuni de agresiune sexuală, 48 de infracțiuni de violare a vieții private, opt infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulație de valori străine falsificate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Judecătoriei Sectorului 6 București.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București mai precizează: „Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button