Uncategorized

Primar francez arată aberația căsătoriilor homosexuale

Primarul Arondismentului 8 al Parisului a condus o manifestația pro-viață și pro-căsătorie tradițională, spunând că rațiunile din spatele legalizării căsătoriei homosexuale este subminarea tradiției și promovarea poligamiei, incestului și pedofiliei.


„Dacă tabu-urile imemoriale ale căsătoriei hetero-sexuale sunt cucerite, cine ar putea să-i oprească să cucerească alte tabu-uri, mai puțin vechi, mai puțin universale?” a spus Francois Lebel, într-un articol publicat de revista oficială a primăriei.

Primarul s-a exprimat într-o manieră frustă și a arătat pericolele redefinirii căsătoriei. „Spre exemplu, mâine, cine se va opune poligamiei în Franța, un principiu care este tabu doar în civilizația occidentală? Cine va menține vârsta legală a soților? Cine va mai interzice căsătoriile între rude, incestul, pedofilia, care sunt practici comune în lume?” a întrebat retoric primarul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El a adăugat că: „Spre exemplu, mâine cine se va opune poligamiei, dacă ușa este deschisă spectacolului?”. Cuvintele lui Label sunt simptomatice și au o greutate specială într-o țară unde musulmanii sunt într-o creștere semnificativă. Poligamia este acceptată de islam, precum și căsătoriile cu fete minore.

Primarul a promis că nu va oficia căsătorii homosexuale în juristidcția sa. 

În aceeași notă, Cardinalul francez Philippe Barbarin a spus: „Vor dori apoi să creeze cupluri cu trei sau cu patru membri. Și apoi, poate că tabu-ul incestului va cădea”.

Președintele Francois Hollande a promis că va permite căsătoriile homosexuale până la mijlocul anului 2013.


Sursă: Doxologia


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button