homosexualitateUncategorized

Marș pentru familie la Tallin, în Estonia

187731.p

Duminică, 5 octombrie 2014, un marș pentru familia naturală a avut loc și în capitala Estoniei, Tallin. Demonstranții s-au adunat în apropierea sediului Parlamentului Estonian pentru a-și exprima opoziția la legiferarea parteneriatului civil între persoane de același sex. Legea, care a fost deja aprobată de guvern, mai trebuie ratificată de Parlament, care urmează să mai discutate pe marginea ei până pe 9 septembrie 2014.

Înainte de marș, Mitropolitul Cornelius al Tallinului și Întregii Estonii (Biserica Ortodoxă Estonă – Patriarhia Moscovei) a ținut, în fața Catedralei „Sf. Alexander Nevsky”, din apropierea clădirii Parlamentului, o slujbă specială pentru a cere apărarea valorilor familiei.

187732.p

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marșul a fost organizat de fundația „În Apărarea Familiei și Tradițiilor” din Estonia, la cererea căreia a fost realizat de curând un studiu pe un eșantion de 1.000 de persoane cu vârste între 15 și 75 de ani, care arată că 67% din estonieni se opun recunoașterii de către stat a parteneriatelor pentru homosexuali.

Aceeași fundație a înmânat anul trecut parlamentului și o listă cu 38.000 de semnături de la persoane care se opun legiferării uniunilor homosexuale. Estonia are o populație de 1,325 milioane de locuitori împărțiți în 580.000 de gospodării.

Surse: Pravoslavie, Life Site News
Foto: Pravoslavie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button