Marşul pentru Viaţă

Prezență românească la Marșul pentru viață 2019 de la Londra

Printre cei 8.000 de participanţi la Marşul pentru viaţă desfăşurat sâmbătă, 11 mai 2019, la Londra, au fost şi mulți români. Alexandra Nadane, președinta asociației România pentru viață, Eliza-Maria Cloțea, președinta Asociației  Studenți pentru Viață, Anita Radics, președinta Asociației Tineretului Ortodox Român (ATOR) Banatul de Munte din Reșița, români din parohia ortodoxă Londra și voluntari români au participat sâmbătă la Marșul pentru viață de la Londra.

Alexandra Nadane a declarat pentru Agenția de știri Basilica:

Suntem foarte bucuroși că participăm la Marșul pentru viață Londra. Așa cum România este pentru viață, Europa și întreaga lume încep să devină pro-viață. Solidaritatea și sprijinul pentru femeile în criză de sarcină deschide inimi și unește oameni din Australia până în America, din Islanda până în Africa.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ea mai scris pe Facebook:

Am mii de motive să fiu pro-viață și pro-femeie, iar aceste motive sunt mărturiile femeilor în criză de sarcină pe care le-am întâlnit în ultimii ani. Viețile lor ar fi mai senine dacă apariția unei femei însărcinate în spațiul public ar stârni zâmbete și admirație, în loc de priviri negative și remarci de tipul: „La ce îți trebuie (încă) un copil?”.

Maria-Eliza Cloțea a făcut un interviu cu studenții britanici pro-viață:

Veronica Iani a mers cu pancartele și cărțile pro-viață concepute și desenate de ea. Au avut mare priză la londonezii pro-viață:

Anita Radics la Marșul pentru viață de la Londra


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button