criza de sarcinăMarşul pentru Viaţă

VIDEO. Dep. Daniel Gheorghe, cu ocazia evenimentului „Copiii merg la Parlament”: „Ceea ce face Marșul pentru Viață este fundamental pentru România. Le mulțumesc mamelor că dau un exemplu de curaj, de mărturie creștină și de umanitate”

Marți, 20 martie 2018, în cadrul seriei de manifestări Luna pentru Viață 2018, care precede Marșul pentru Viață 2018 – „O lume pentru viață”, la București a avut loc evenimentul „Copiii merg la Parlament”.

„Copiii merg la Parlament” a fost o întâlnire a parlamentarilor pro-viață cu câteva mame care au depășit criza de sarcină și și-au născut copiii. Scopul acestei întâlniri este conștientizarea legiuitorilor cu privire la nevoia de sprijin concret pentru numeroasele mame care se regăsesc în astfel de situații.

Cu această ocazie, Daniel Gheorghe, deputat de Ilfov, a făcut următoarea declarație de susținere a Marșului pentru Viață și a mamelor care apără cu eroism dreptul la viață al propriilor lor copii nenăscuți:

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button