familielibertate de conștiință

Președintele Donald Trump a ales să marcheze Valentine’s Day prin acțiuni din agenda pro-viață

Pe 14 februarie, când în SUA se sărbătorește Valentine’s Day, președintele Donald Trump a continuat seria de acțiuni pro-viață.

Președintele american i-a primit la Casa Albă pe Melissa Ohden și Micah Pickering. Ohden este o supraviețuitoare a avortului, iar Pickering un băiețel de 6 ani, născut foarte prematur și cu foarte multe probleme medicale, care a supraviețuit.

Făcând referire la propria experiență, Ohden l-a atacat pe Ralph Notham, guvernatorul din Virginia, pentru susținerea proiectului de lege care permite infanticidul. „Mă trezesc în fiecare zi cu gândul că acești oameni vor să voteze o lege care ar fi pus capăt vieții mele. Oamenii pot vorbi deschis sau ambiguu cu privire la aceasta, însă nu există nicio ambiguitate. Viața mea s-ar fi sfârșit în urma avortului, iar zilnic sunt copii care își pierd viața”, a spus Ohden, care a povestit cum mama sa, foarte tânără la acea vreme, a fost silită să o avorteze în luna a 7 –a de sarcină, lucru pe care nu a încetat să-l regrete.

Tatăl lui Micah, Clayton Pickering, fost congressman republican, susținător pro-viață, împreună ci soția sa Danielle, au povestit experiența prin care au trecut cu fiul lor. Acesta s-a născut la 22 de săptămâni, iar medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. „Ne-am gândit că este copilul nostru, pe care Dumnezeu ni l-a dăruit și pentru care trebuie să facem tot ceea ce putem”, a fost ceea ce i-a motivat pe soții Pickering în lupta pentru viața lui Micah. Danielle a petrecut 4 luni la terapie intensivă cu fiul ei, apoi a urmat operația la inimă, complicații la plămâni, întârzieri în vorbire și multe alte probleme medicale, însă, în prezent, Micah este un copil de 6 ani sănătos.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După întâlnirea cu Ohden și Pickering, Donald Trump a avut o întrevedere cu activista pro-viață, Alveda King, nepoata liderului luptei pentru drepturile civile, Dr. Martin Luther King Jr. „Cu ultimele acțiuni pro-viață de astăzi, ziua Sfântului Valentin, președintele Trump aprinde lumina și speranța pentru copiii din pântece”, a declarat King după întâlnire cu Trump. King și președintele au reiterat sprijinul pentru adopție ca alternativă la avort. “Având în vedere eșecul total și minciunile care prezintă avortul ca drept reproductiv, cu NewYork și Virginia care aprobă infanticidul, poziția președintelui de astăzi cu privire la avort este încă un câștig pentru sanctitatea vieții”, a concluzionat King discuția avută cu Trump pe tema adopției .

Agenda pro-viață a prședintelui Trump din 14 februarie a continuat cu participarea la o mare conferință națională pro-viață on line. ”Vreau să le mulțumesc miilor de activiști și liderilor pro-viață, preoților, familiilor și susținătorilor pentru participarea la această conferință și pentru efortul depus cu atâta dragoste și devotament la edificarea unei culturi care ocrotește viața omenească. Președintele Trump și administrația lui se obligă să protejeze darul vieții”, a fost mesajul președintelui american către miile de participanți la conferință.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button