Marxism cultural

Premierul ungar: UE le virează imigranților ilegali bani de la contribuabilii europeni

Premierul ungar Viktor Orban acuză instituțiile de la Bruxelles că virează bani emigranților din fonduri europene și promite propria anchetă în acest caz, scrie hungarytoday.hu. Despre așa numitul „card de imigrant”, premierul a spus:

„În timp ce autoritățile îi strâng pe europeni de gât, în mod permanent, în numele luptei împotriva spălării banilor – sunt înregistrate tranzacții, nume –, se pare că de la Bruxelles se împart carduri bancare fără nume unor indivizi pe care nu îi cunoaștem, nu se știe ce vor și dintre care mulți devin teroriști, infractori, deci amenință siguranța europenilor. Este deci legitimă întrebarea: de ce se întâmplă toate acestea, de unde vin banii, sunt cheltuiți banii proprii ai UE – eventual cei plătiți de către maghiari din propriile buzunare.”

Premierul ungar a adăugat că europarlamentarii Fidesz nu vor lăsa cazul așa, vor face cercetări.

Refugiații primesc bani europeni pe carduri preplătite. „Banii europeni” = „ai europenilor”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button