miracolul vieţii

Povestea lui Katie: Salvată de avort după o căutare pe Google

k1

4 martie 2014, LifeSiteNews 

Nu-i venea să creadă. Testul era pozitiv. Și lucrurile stăteau destul de prost acasă. Tatăl ei dispăruse, lăsând-o pe mama ei să aducă bani în familie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fusese iresponsabilă: făcuse ceva care să o împovăreze și să o supere și mai mult pe mama ei. Bunicii aveau să fie și ei foarte dezamăgiți! Prost moment își mai alesese. Probabil că și iubițelul avea să dispară. Totul avea să se schimbe. Chiar nu avea de ales.

Toată lumea se duce la oraș să facă avort. A dat o căutare pe Internet cu cuvântul-cheie „avort”. Deja se hotărâse ce urma să facă. Cu teamă, dar și cu hotărâre, a sunat la un număr de telefon care apărea pe net.

Numai că nu a nimerit la o clinică de avort.

A vorbit cu o femeie amabilă și realmente interesată de cazul ei. Aceasta a mai încurajat-o puțin. I-a spus clar că ei nici nu fac, nici nu oferă trimitere pentru avort, dar oferă teste de sarcină și fac ecografii. Gratis. Așa că și-a făcut programare. Și s-a dus.

La centru, a vorbit mai întâi cu o angajată, Terry. Aceasta a stat mult cu ea. Parcă avea tot timpul din lume numai ca să vorbească cu ea. Asta i-a dat din nou curaj. Terry i-a atras atenția la unele lucruri la care nu se gândise, la care nu voia să se gândească. Cum ar fi să fie mamă? Cum ar fi copilul? Cum ar fi viața ei dacă ar deveni mamă? Copilul…

La ecograf, s-a speriat din nou. Nu putea fi adevărat! A răspuns la întrebările pe care i le punea asistenta medicală, dar nu prea voia să le spună prea multe despre ea. A fost de acord să i se explice în ce consta procedura de avort. Asistenta i-a povestit despre avortul în stadii târzii ale sarcinii, despre anestezie și controlul durerii, despre posibilele complicații și riscuri de sănătate pe care le presupunea procedura.

Ea auzise mereu că „nu e mare lucru”. Dar se pare că era.

Apoi a făcut ecografia. Era liniște completă, nu făcea decât să se uite la copil. Nicio îndoială, chiar era un copil acolo. Un copil măricel, de vreo cinci luni. Asistenta i-a luat măsurile la ecograf, apoi a lăsat-o să se uite la copilaș. Acesta s-a răsucit și s-a concentrat pe degetul mare, pe care acum îl molfăia de zor. „Copilașul meu își suge degetul! Copilașul meu…”

După câteva luni, a vorbit din nou cu acea asistentă medicală. Tocmai născuse fetița și i-a spus asistentei că „le aduce o bucurie enormă tuturor”. Nu și-ar putea imagina viața fără ea. Absolvise liceul, dar plănuia să rămână acasă încă șase luni, pentru a fi cu copilul. Copilul ei.

Viața chiar se schimbase – dar nu în rău, așa cum își închipuise. Familia se mărise, găsindu-se loc și pentru copilașul care a venit ca o bucurie neașteptată.

k2

Povestea lui Katie se repetă tot timpul în centrele pentru criză de sarcină din toată America. Multe femei vin cu hotărârea de a face avort. Dar, după ce văd la ecograf cum îi bate inima copilului și cum dă din piciorușe, adesea își dau seama că singura alegere pe care o pot face este să-i dea naștere.

Ca și în cazul lui Katie, majoritatea deciziilor pe care le iau femeile în legătură cu viața lor încep în fața unui computer. În America se înregistrează lunar aproximativ două milioane de căutări pe Internet după cuvântul-cheie „avort” și alte cuvinte înrudite. Este important să luăm legătura cu aceste femei și să le informăm despre toate opțiunile pe care le au înainte ca ele să ajungă la clinicile de avort.

De aceea este vital să le ajutăm să beneficieze de îngrijire plină de înțelegere atunci când se confruntă cu sarcini neplanificate. Online for Life se folosește de strategii avansate de marketing online pentru ca femeile aflate în cazul lui Katie să poată lua legătura cu un centru pentru criză de sarcină unde li se poate spune adevărul despre viața intrauterină. Și, fie că ele aleg sau nu viața pentru copiii lor, uneori aceste centre le ajută și cu lucruri care depășesc cu mult scopul programării inițiale.

k3

De câte ori o mamă alege VIAȚA, Online for Life celebrează acest succes pe Facebook, unde toate mămicile curajoase sunt prezentate unei comunități de peste 340.0000 de fani.

 

Sursa: Online for Life pentru LifeSiteNews

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button