adopţie

Poliția din Texas a organizat un Baby Shower pentru un nou-născut abandonat lângă pubela de gunoi

O secție de poliție din Texas i-a oferit unui nou-născut dragostea de care era lipsit.

Secția de poliție din Arlington, împreună cu personalul medical de la spitalul din oraș, a pregătit o petrecere de tip Baby Shower pentru Jason, un copil găsit săptămâna trecută lângă o pubelă de gunoi.

Nou-născutul a fost abandonat într-o valiză la locul de colectare a deșeurilor dintr-un cartier rezidențial.

Șeful poliției din Arlington, Will Johnson, a împărtășit bucuria trăită pe Twitter.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Îmi iubesc echipa. Astăzi ofițerii de poliție din Arlington au organizat un Baby Shower pentru Jason”, a scris Will Johnson anunțând totodată că băiețelul este bine din punct de vedere fizic datorită îngrijirii medicale primite.

Autoritățile o caută încă pe mama copilului. După ce va ieși din spital, Jason va fi plasat în asistență maternală.

Pentru prevenirea abandonului copiilor nou-născuți și a pruncuciderii, în multe state din lume există instituții – spitale, poliție, pompieri – care au un dispozitiv de tip leagăn într-un perete exterior al clădirii. Dacă o femeie dorește să lase copilul în siguranță, pentru că nu îl poate crește, și vrea să rămână anonimă, îl depune acolo, iar după o durată foarte scrută de timp leagănul se lansează înăuntru clădirii și o alarmă anunțe pe cei dinăuntru că un copil a fost depus în leagăn.

Sursă: FoxNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button