homosexualitate

Poate că nu e homosexual!

Maybe Hes Not Gay cover

Probabil ca titlul comentariului de astazi va surprinde. Nu l-am ales sa va socam, ci pentru ca e important. Tot mai multe familii din America se confrunta cu situatii bizare cind copiii lor le spun “cred ca sunt homosexual” (“I think I am gay”!) Poate si unii din cititorii nostri s-au confruntat cu astfel de situatii ori cunosc ori au auzit de familii care s-au confruntat cu astfel de situatii. Ce-i de facut in astfel de situatii? Cum se explica ele? Care e geneza lor?

Raspunsul il aflam intr-o carticica publicata la inceputl acestui an de o mama, fosta feminista anticrestina in vremurile tineretii, dar devenita crestina si o ardenta promotoare a valorilor familiei de mai multi ani. Titlul cartii ei e titlul comentariului nostru de astazi: Maybe He’s Not Gay! Another View on Homosexuality. (“Poate ca nu e homosexual. O perspectiva diferita privind homosexualitatea”!) Autoarea e Linda Harvey. Premisa cartii ei e ca homosexualitatea e o moda contemporana, si ca tinerii cad ori cauta aceasta moda doar pentru a fi diferiti de restul societatii. Devine o moda la tinerii occidentali sa se declare homosexuali. Iar ultima moda e sa se declare bisexuali. O fact pentru a-si soca prietenii ori parintii. Ei cred ca e cool ori chic sa te identifici altfel decit heterosexual. Dar sunt ei cu adevarat homosexuali ori bisexuali, intreaba Harvey? E indoielnic. Uniformitatea ori lipsa de diversitate ori de a alege ii plictiseste pe tineri, mai ales pe adolescenti, zice ea. Pentru a iesi din anonimat, multi dintre ei se identifica cu trenduri bizare, unul din ele fiind homosexualitatea. Cartea e scurta, are doar 117 pagini, dar tonul ei e incisiv. Harvey scrie la subiect si ataca toate manifestarile sociale care promoveaza neconformismul sexual. La inceput, Amazon.com nu a vrut sa-i vinda cartea, dar la insistenta publicului a inceput sa o vanda online.

Cine poarta blama?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cine e responsabil pentru aceasta turnura nemaiintilnita pina acuma? In primul rind e media si cultura pop. Cultura cu care ne hranim zilnic mintile e plina de mesaje murdare, despre homosexualitate, vedete homosexuale, autori homosexuali, politicieni homosexuali, sportivi homosexuali, actori homosexuali, si alte personalitati publice care se identifica ca fiind homosexuale. Cultura aceasta ne spune ca homosexualitatea e normala, innascuta. Chiar si titlurile unor piese muzicale afirma acest neadevar. Mai toti au auzit piesa muzicala “born that way”! La fel, suntem iunundati cu stiri despre diverse persoane ori vedete care isi schimba sexul de mai multe ori in viata la fel cum unii dintre noi ne schimbam masinile pe parcursul vietii. Ori periodic adoptam mode noi de imbracaminte. In fata acestei avalanse propagandistice si de indoctrinare, intreaba Harvey, mai au parintii ori factorii spirituali (preoti ori pastori) vreo influenta asupra adolescentilor sa-i convinga ca deviatiile sexuale sunt nenaturale si gresite?

O minciuna grosolana

Publicistica contemporana privind homosexualitatea ne spune ca inca de la 12 ani adolescentii simt dorinta de a intretine relatii sexuale cu persoane de acelasi sex. Cine poate sa contrazica aceste afirmatii aberante? Din cauza asta tot mai multi oameni cred ca homosexualitatea e innanscuta, normala, un aspect normal al “diversitatii” sexuale umane. Iar liderii civici, ori chiar ai bisericilor, afirma tot mai des ca persoanele care se identifica ca fiind homosexuale trebuie respectate, si merita sa li se acorde tot felul de drepturi, fie ele chiar speciale. La urma urmelor, spune Harvey, asta e o minciuna grosolana. Intr-un sens asta nu ar trebui sa ne surprinda, zice ea, pentru ca de-a lungul istoriei civilizatii si natiuni intregi au crezut si promovat mituri si minciuni grosolane. Un exemplu e sclavia, care a fost abolita doar in secolul XX. Un alt exemplu e notiunea ca pamintul e neted nu rotund. Asa e si cu minciuna homosexualitatii, insista ea. Si asa cum minciunile din secolele precedente au avut consecinte, minciuna homosexualitatii are si ea consecintele ei.

Un merit aditional al cartii lui Harvey este ca puncteaza argumente impotriva minciunilor promovate de ideologia si propaganda homosexuala. Arata de ce e gresit sa crezi ca homosexualitatea e ceva cu care fiinta umana se naste. Intreaba Harvey: nu ar fi o minciuna grosolana pentru generatiile din trecut care mii de ani au considerat homosexualitatea ca o manifestatie anormala, doar sa fie considerata normala in doar ultimele citeva decenii? Si ea atentioneaza: daca minciuna homosexualitatii e acceptata la inceputul Mileniului III, asta va avea consecinte pentru societate si civilizatie in aceasi masura in care, vreme de mii de ani, societetatea a considerat homosexualitatea ca o manifestare aberanta. In alte cuvinte, pe parcursul a mii de ani cind societatea a considerat homosexualitatea ca anormala, consecintele acestui consens universal au fost manifestate pe diverse planuri. Dar daca homosexualitatea va fi considerata normala si o norma de conduita sanatoasa, consecintele vor fi la fel de radicale, dar in directia opusa. Adica negative. Si asta pentru ca adoptarea unei identitati sexuale diferita de cea naturala, adica heterosexuala, este o prioritate promovata la nivel global, nu doar in lumea occidentala. Treziti-va, zice Harvey! Chestiunea asta nu e una triviala ci una serioasa.

Consecinte

Una din consecintele normalitatii homosexualitatii si a ideologiei de gen va fi ca inca din frageda copilarie copiii vor invata ca vor putea adopta ori alege orice identitate sexuala dorita de ei, iar parintii nu vor mai avea nimic de comentat ori de facut privind confuzia ori dezorientarea sexuala a copiilor lor. La fel nici scolile, nici chiar cele religioase. Va fi chiar posibil sa fie eliminate din Biblie (in traducerile noi) referintele la homosexualitate si imoralitatea sexuala. Harvey listeaza nu mai putin de 13 consecinte cu impact imens pentru societate in cazul ca homosexualiateta va fi acceptata ca minciuna mondiala. Numarul persoanelor care se vor identifica ca fiind ne-heterosexuale va creste exponential, familia va dispare, casatoria va fi eliminata, convietuirea in grup va lua locul familiei naturale, o noua moralitate privind sexualitatea se va infiripa la nivel mondial, iar cei care vor gandi altfel vor fi marginalizati ori persecutati.

Imaginati-va, intreaba Harvey, cum se va transforma mintea unui mic copil cind i se va introduce in minte notiunea de “orientare sexuala”? (“What happens if younger and younger kids are introduced to “sexual orientation ideas, in an environment where they are also told more and more about sex itself at younger and younger ages?”) (Pagina 37) Educatia sexuala atit de mult vanturata in lumea occidentala distruge mintea copiilor. De la o varsta tot mai scazuta copiii sunt expusi materialelor sexuale tot mai grafice. Asta e problematic pentru ca le fura copiilor copilaria, inocenta, si imaginatia imaculata. De-a lungul istoriei in intreaga lume a existat un consens: copiii si adolescentii au nevoie de timp sa se maturizeze sexual si trebuie sa ajunga la varsta discernamintului inainte de a li se vorbi despre sexualitate. Astazi citim cu oroare ca ideologia sexuala promovata in lumea occidentala afirma ca e important, si bine pentru copii, de la o varsta tot mai frageda, sa fie educati in sexualitate si manifestarile ei diverse. La urma urmelor, afirma pedagogii revolutiei sexuale, “children are sexual beings, too”, copiii sunt si ei niste fiinte sexuale. Dar, raspunde Harvey, asa dupa cum oricare parinte stie, maturitatea e obligatorie la persoanele care intretin relatii sexuale, pentru ca ele implica fidelitate si o relatie de dragoste.

Vom continua

Cartea lui Harvey e foarte densa in argumente, si e scrisa pe intelesul tuturor. In consecinta, vom continua recenzia cartii intr-o alta editie saptaminala AFR. Informatiile sunt foarte utile si trebuie cunoscute de fiecare parinte. Vom invata in editia urmatoare ce trebuie facut pentru stoparea extinderii in rindul tinerilor si a copiilor al acestui cancer care se numeste confuzia sexuala.

Sursă: Alianța Familiilor din România


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button