valorile familiei

PFC. Persoană. Familie. Comunitate | Lt. Alin Găleată, ISU Suceava: „Cum îmi găsesc vocația?”

de Redacția Stiripentruviata.ro

România pentru viață organizează vineri o nouă întâlnire cu o persoană care se dovedește o inspirație pentru comunitate.

Invitatul este Lt. Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, care va vorbi despre viața și profesia sa.

„Alarma a sunat puțin după ora 1:00, în noapte. Pulsul a explodat, ca de fiecare dată. Ce mai contează? Inima încă mă rabdă. Ne-am echipat rapid și am plecat spre «un acoperiș de casă», care ardea. Când am ajuns, ardeau trei…”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Așa începe o zi din viața unui salvator. Mii de misiuni îndeplinite, sute de vieți salvate și o inimă mare, dornică mereu de a ajuta oamenii.

Evenimentul se va desfășura exclusiv online, transmis în direct pe pagina de Facebook România pentru viață.

Seria de întâlniri PFC. Persoană. Familie. Comunitate își propune să ofere modele și mentori pentru comunități. Este un proiect menit să inspire oamenii să construiască binele în familie, în relațiile personale și în societate.

România pentru viață este o organizație apolitică și neconfesională înființată în 2019 care are ca scop promovarea vieții, apărarea drepturilor persoanelor vulnerabile, susținerea dreptului la liberă exprimare și organizarea unor activități de conștientizare și sprijin pentru grupuri sociale în situații de risc (abuz, violență, trafic de persoane etc).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button