avortcriza de sarcinămiracolul vieţiisarcină

Peste 4.500 de copii s-au născut după ce mamele lor au apelat la procedura de inversare a avortului medicamentos

Peste 4.500 de copii s-au născut după ce mamele lor au luat prima pastilă a avortului medicamentos, pe bază de mifepristonă, dar apoi s-au răzgândit și au apelat la procedura de inversare a avortului medicamentos. Asistate de profesioniști medicali din cadrul Abortion Pill Rescue Network, în locul celei de-a doua pastile a avortului medicamentos au luat progesteron, după prescripția unui medic, și au reușit să salveze viața copilului.

Procedura de inversare a avortului medicamentos duce la nașterea unui copil sănătos în 64-68% dintre cazuri dacă progesteronul este luat, cu prescripția unui medic, în 24 de ore după prima pastilă avortivă.

Dacă doriți să citiți și să traduceți mărturiile mamelor unora dintre acești copii, le găsiți la https://www.heartbeatinternational.org/aprn-lives-saved
https://www.lifenews.com/2023/05/10/abortion-pill-reversal-has-saved-over-4500-babies-from-abortions/

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Preluat de pe Centrele Roua.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button