familie

Parteneriatul civil = redefinirea familiei. Urmează și o nouă înțelegere a „interesului superior al copilului”?

de Ana Popescu, Stiripentruviata.ro

Statul britanic a refuzat să-i lase copiii alături românului Florin Barbu, motivând că acesta nu le poate purta singur de grijă. Cu viteza fulgerului, serviciile sociale britanice au preluat copiii și, cu aceeași viteză, i-au oferit spre adopție unui cuplu de homosexuali.

În locul TATĂLUI LOR BIOLOGIC, statul britanic le-a dăruit DOI TAȚI copiilor lui Florin Barbu. Acesta a fost răspunsul pe care autoritățile britanice l-au dat nevoii copiilor de a fi într-o familie.

În România, acum, homosexualii nu au dreptul să adopte. Proiectul de lege a parteneriatului civil (realizat de guvern împreună cu CNCD și Accept) le acordă dreptul la adopție doar „partenerilor civili” heterosexuali.

Așadar, se propune o instituție, respectiv o lege – a parteneriatului civil –, care tratează diferențiat oamenii pe baza unui criteriu precum sexul sau orientarea sexuală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cel mai scurt timp, această lege va fi atacată pe motive de discriminare (iar aici CNCD va avea din nou un rol important!). Se va constata nevoia de a o „îmbunătăți” pentru un tratament „egal” al tuturor cetățenilor.

Iată cum revoluția noțiunii de „familie” aduce cu sine și o revoluție a noțiunii de „interes superior al copilului”.

Ce va aduce ziua de mâine în domeniul serviciilor sociale din România? Vom vedea o pleiadă întreagă de „cazuri Barbu”?

Citește și Florin Barbu, ai cărui copii au fost dați unui cuplu de homosexuali englezi milionari, a mers să se roage la Mănăstirea Cernica


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button