familievalorile familiei

Adelina Gavrilă a născut cu succes. Viața sa a atârnat de un fir de ață, șansele de supraviețuire erau de 20%

Triplusaltista Adelina Gavrilă a trecut cu brio dificilul examen al naşterii, câştigând o luptă cu o complicaţie rară şi, deseori fatală.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de Rodica Tudor Mateescu, recordmena naţională a României în proba care a consacrat-o şi pe mai tânăra sa colegă:

Adelina e bine! Acum sunt 4 în familie. Gata cu emoţiile! Mulţumim tuturor care au încurajat donarea de sânge, mulţumim celor care au donat sânge, mulţumim tuturor celor care au încurajat-o pe Adelina! Mulţumim echipei medicale care a depus un efort extraordinar pentru reuşita acestei intervenţii. Doamne, îţi mulţumesc!

Adelina Gavrilă a fost diagnosticată cu placentă Previa Percreta. Mai exact, placenta s-a întins în organism şi s-a lipit de organe. Naşterea a fost urmată de o operaţie complicată şi de durată, care a necesitat cantităţi mari de sânge.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Atletismul românesc, dar şi colegi din alte ramuri s-au mobilizat pentru a asigura necesarul de sânge pentru operaţia Adelinei Gavrilă.

La 40 de ani, Adelina a devenit mamă pentru a doua oară. Ea deţine recordul naţional la triplusalt, tineret sub 23 ani – cu o performanţă înregistrată în 1999 de 14,71 m, dar şi recordul la tineret, în sală: 14,39 m în 2000.

A fost de trei ori finalistă la Campionatul Mondial de atletism în sală, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial U20 din 1996, locul 5 în finală Europeanului din 2010, de trei ori participantă la Jocurile Olimpice şi de zece ori campioană naţională.

Atleta Adelina Oancea va naște pe 2 august. Cu 20% șanse de supraviețuire, are nevoie de sânge


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button