avorteducaţie sexuală

Organizația internațională Planned Parenthood se folosește de criza din Siria pentru a cere finanțare suplimentară

PP

de Lisa Correnti, Turtle bay and beyond

Tewodros Melesse, Director General al organizației internaționale Planned Parenthood, cu sediul central la Londra, a lansat un apel pentru finanțare cu scopul de a răspunde nevoilor a milioane de copii și femei de origine siriană strămutați din țara lor, care, în urma conflictului din regiune, au ajuns să locuiască în tabere de refugiați.

Melesse vrea să ne încredințeze că Planned Parenthood este o organizație de asistență umanitară, când de fapt nu este astfel nici pe departe! Planned Parenthood face sute de mii de avorturi pe an, propovăduiește dreptul nelimitat la avort al femeilor și dreptul la avort al minorelor fără consimțământ parental, sexualizează copiii prin educație sexuală la o vârstă nepotrivită și le distribuie, fără consimțământ informat, fetelor și femeilor cu venituri reduse contraceptive injectabile nocive.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Administrația Obama a făcut ceea ce trebuia și a alocat asistență în valoare de milioane de dolari pentru refugiații sirieni. Sunt multe organizații internaționale care lucrează pentru a aduce soluții integrate de asistență umanitară pentru acești oameni vulnerabili. Planned Parenthood nu are nevoie de o nouă linie de finanțare, iar Congresul american ar trebuie să se asigure că nu o va obține.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button