homosexualitate

UPDATED. OPINIE despre „căsătoria” cuplurilor homosexuale: Dacă la fotbal se cere să se poată juca și cu mâna, acela nu mai este fotbal

O bucureșteancă pe Facebook:

Pretenția de extindere a căsătoriei pentru cuplurile homosexuale aduce cu ideea de a permite să joace în echipele de fotbal handbaliștilor doritori, dar să poată juca cu mâna acolo unde ceilalți o fac, după reguli, cu piciorul.

Dacă ar juca și ei numai cu piciorul, nu ar fi nicio problemă (după cum nu e nicio problemă pentru un homosexual să se căsătorească cu o persoană de sex opus), însă nu asta se cere, ci schimbarea regulamentului.

Da, putem schimba regulile jocului și să stabilim că cine va dori va putea juca și cu mâna; însă nici denumirea de foot-ball nu va mai fi potrivită, ci ridicolă, nici jocul nu va mai fi ce era; se va transforma într-o parodie, apoi își va pierde și hazul, și fanii, și jucătorii de fotbal adevărat, care vor fi tot mai puțini, jucându-și jocul rămas fără nume în afara competițiilor oficiale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un comentariu adăugat de un membru din rețeaua de socializare a fost:

Problema e ca tocmai noi, heterosexualii, am schimbat regulile jocului: divort rapid, violenta, adulter, carierism, toate astea gasca noastra le a introdus in joc, aducand regulile jocului la un nivel atat de jos, incat „omosexualii” au la urma urmei o pretentie rezonabila sa faca parte din acest club odinioara select. Nu gayii sunt amenintarea familiei, ci propriul nivel moral al nostru, al heterosexualilor.

Sursa: Facebook

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button