criza de sarcină

O mamă adolescentă, șefă de promoție a liceului, primește burse în valoare de 1 milion de dolari

Nancy Flanders, LiveAction

O mamă adolescentă din statul american Tennessee demonstrează că având parte de sprijin, o femeie poate avea un copil și își poate îndeplini și visurile. Ea este prima elevă din istoria liceului care a primit mai mult de 1 milion de dolari în burse academice, reușind să obțină acest lucru în timp ce era însărcinată și având apoi grijă de fiul său.

Lamyrical Harris a rămas însărcinată în timp ce era elevă în clasa a 11-a la liceul Trezevant din orașul Memphis. „Am fost speriată”, a declarat ea într-un interviu. „Acest lucru m-a făcut să devin de zece ori mai puternică”. După ce s-a născut fiul ei, a nu a vrut să renunțe la obiectivele și visurile ei și a muncit din greu pentru a fi șefă de promoție a liceului, chiar și ca mamă adolescentă.

„A venit la școală, și-a văzut de treabă, iar motivația ei a fost copilul ei”, a declarat directorul adjunct al liceului, Yolanda Sherrod. Au fost momente când Harris spune că abia putea să meargă după nașterea fiului ei, dar o profesoară a ajutat-o să se concentreze și să rămână pe drumul cel bun, reușind ca până în clasa a 12-a să primească oferte de burse în valoare de 1,244,298 de dolari, fiind singura din istoria liceului ei care a reușit acest lucru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Eleva nu a decis încă la ce facultate va merge, dar un lucru este sigur: ea le-a dovedit celor care nu au încurajat-o că nu au avut dreptate. Spre deosebire de ceea ce industria avortului ar vrea ca femeile să creadă, și anume că nu sunt capabile să fie mame și să-și atingă și alte obiective. Doar pentru că o adolescentă rămâne însărcinată nu înseamnă că viața ei s-a terminat; înseamnă că o viață nouă tocmai începe. Și având în jurul lor oameni care să le sprijine, mamele – indiferent de situația lor – sunt capabile și vor avea succes.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button