sindrom Down

O frumoasă cerere în căsătorie, care a inclus un al doilea inel, pentru sora cu sindromul Down

de Doug Mainwaring, LifeSiteNews

Will Seaton, în vârstă de 25 de ani, și Ashley Schaus, de 23, au fost prieteni timp de câțiva ani. Când a venit momentul marii întrebări, Will s-a prezentat cu două inele – în loc de unul singur. Actuala sa logodnică l-a primit, în mod surprinzător, pe cel de-al doilea!

Will știa de multă vreme că o căsătorie între el și Ashley ar fi inclus-o, fără discuție, și pe sora acesteia, Hannah, o fată de 15 ani, cu sindromul Down. Ashley îi spuse clar asta, deoarece Hannah va fi mereu dependentă de ea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Neînduplecat, Will a răspuns provocării în cel mai bun mod posibil, declarându-și dragostea și luându-și angajamentul față de amândouă.

Iată o fotografie de anul trecut, în care Will, îngenuncheat, scoate un inel și-i cere Hannei să-i fie „cea mai bună prietenă pentru totdeauna”.

Ashley le-a povestit reporterilor de la TODAY că, după această scenă, Will „s-a uitat la mine în timp ce eu încercam să mă opresc din plâns. ‘Eu sunt următoarea?’, l-am întrebat. A îngenuncheat apoi în fața mea și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.”

Frumoasele fotografii ce prezintă evenimentul se explică prin faptul că Will le-a făcut și surpriza unei ședințe foto viitoarei soții și viitoarei „celei mai bune prietene pentru totdeauna”.

„Am vrut să o includ și pe Hannah în această cerere, în eventualitatea în care ea nu va avea parte de o astfel de experiență. Hannah este o parte importantă a relației noastre și deja o văd ca pe o soră”, a spus Will.

„Am fost foarte surprinsă”, a mărturisit Ashley postului FOX59. „Will este grozav, dar e smerit, așa că acest gest m-a uluit. Ea a fost foarte fericită și mă gândesc cât de special trebuie să fi fost pentru ea.”

În ziua nunții lor, în octombrie, Will plănuiește să facă și „jurămintele prieteniei” cu Hannah, iar la ceremonie să danseze cu ea pe melodia „Best Friend” a lui Harry Nilsson.

Într-un interviu pentru ABC News, Hannah a spus că Will este minunat și că decizia de a o include și pe ea în acest moment special al vieții lor de cuplu a făcut-o „foarte fericită”. „M-a luat la pescuit și a făcut glume amuzante. Mă face să râd și are grijă de mine”, a mai spus ea.

„Hannah îmi amintește că există multe lucruri în viață pentru care poți fi recunoscător și de aceea n-ar trebui să luăm viața ca o presupunere”, a spus Will Seaton.

Traducere: Maria Cruț /AlexandraNadane.ro

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button