familiemiracolul vieţiiviaţa de familie

O fetiță abandonată în spital adoptată de o asistentă care și-a dorit întotdeauna o familie

Micuța Gisele s-a născut prematur în iulie 2016. La naștere cântărea aproape un kilogram și, din cauză că mama ei consumase pe timpul sarcinii cocaină, heroină și metadonă, fetița prezenta sindromul abstinenței neonatale (sevraj).

Mama a abandonat-o după naștere, iar autoritățile statului Massachusetts au plasat-o în grija Spitalului Franciscan pentru Copii din Brighton. Vreme de 5 luni Gisele a fost tratată, fără să fie vizitată de cineva.

Liz Smith este șefa asistentelor la spitalul unde era îngrijită Gisele. În clipa când a văzut-o pentru prima oară pe Gisele, Liz își amintește că a întrebat-o pe una din asistente  „cine este acest îngeraș frumos?”. Aflând că a fost abandonată, încă din acea seară Liz a știut că o va lua în grijă pe fetiță. Din acel moment, Liz a început să o viziteze zilnic pe Gisele și, până la urmă a primit permisiunea să o ia în grijă acasă. În urma decizie autorităților de a-i decădea din drepturi pe părinții biologici, Liz a depus cerere pentru adopție, iar procedura s-a finalizat în octombrie 2018. „Experiența de a fi mamă nu se compară cu nimic”, a spus Liz care și-a dorit întotdeauna o familie. Aceasta spera să întâlnească bărbatul potrivit cu care să se căsătorească și să aibă copii, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa. Visul lui Liz de a avea o familie și a fi mamă a devenit însă realitate după ce a întâlnit-o pe Gisele.

Sursă: theblaze.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button