familie

ASCOR Iași construiește casă pentru o familie numeroasă

de Redacția Stiripentruviata.ro

ASCOR Iași va construi o casă pentru o familie de 7 membri din comuna Călărași, județul Botoșani.

Elena Vrajotis, primarul comunei Călărași, susține demersul studenților și a participat vineri la slujba de sfințire a locului de casă, oficiată de către Pr. Arhim. Nicodim Petre, Stareț al Mănăstirii Bucium din Iași.

ASCOR Iași a strâns fonduri pentru proiect cu ajutorul artiștilor folclorici invitați la ultimele ediții ale Serilor Românești pe care le-a organizat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Toți cei care doriți să fiți alături de noi și de această familie sunteți bine-veniți! Doar împreună vom putea construi această casă și vom putea aduce bucurie pe chipurile copiilor”, a spus Emanuel Buta, Președinte ASCOR Iași.

Donațiile pot fi făcute direct la Andrei Mocanu, coordonatorul campaniei „Împreună ridicăm o casă” (0756 277 365) sau în subcontul asociației, cu mențiunea: „Donație pentru construcția casei”: RO61BRDE240SV95235282400 – subcont ASCOR Iași (BRD – sucursala Iași)

Este a doua casă pe care ASCOR o face pentru o familie nevoiașă. Prima a fost premiată ca proiect de voluntariat.

VIDEO. Iată cum va arăta casa

„Mulțumim firmei Project Lopis Iași, dlui Iulian Diaconescu și dlui Alexandru Grișco pentru realizarea temei de proiectare și a schiței tehnice a casei pe care dorim să o construim”, au scris tinerii ASCOR pe Facebook.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button