adolescenţivalorile familiei

VIDEO. O casă pentru doi orfani făcută de ASCOR Iași, cel mai bun proiect al anului la Gala Voluntarului Ieșean

de Redacția Stiripentruviata.ro

„Împreună ridicăm o casă” a fost desemnat cel mai bun proiect pe domeniul „Social” la Gala Voluntarului Ieșean, care a avut loc de Ziua Internațională a Voluntariatului la Casa de Cultură a Studenților din Iași, în 5 decembrie 2019. Cu această ocazie, ASCOR Iași a fost desemnată și „Organizația anului 2019”.

Într-un comunicat primit la redacție, Emanuel Buta, președinte ASCOR Iași (foto stânga), declară:

„Aceste premii reprezintă o mare bucurie pentru noi, voluntarii ASCOR Iași, întrucât ele reprezintă o confirmare din partea instituțiilor responsabile de mișcarea de tineret a faptului că rolul ASCOR-ului în comunitate este unul important.

Premiul pentru cel mai bun proiect social a fost oferit pentru casa pe care am construit-o anul acesta pentru doi copii orfani, precum și pentru evenimentele caritabile care au venit în sprijinul acestui demers.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cel de al doilea premiu conferă ASCOR-ului de la Iași calitatea de organizația anului 2019, acesta vizând întreaga activitate a asociației pe plan local și felul în care sunt implicați cei aproximativ 200 de voluntari activi”

VIDEO

„Gala Voluntarului Ieșean” – ASCOR Iași

Pe 5 decembrie de Ziua Internațională a Voluntarilor, Casa de Cultură a Studenților din Iași a oferit cea de-a doua ediție a „Galei Voluntarului Ieșean”.La această Gală a participat și ASCOR Iași, obținând două premii:- Premiul „Organizațiai Anului 2019”;- Titlul de proiectul anului 2019 la categoria „Social” – „Împreună ridicăm o casă”.Mulțumim tuturor voluntarilor ASCOR Iași și tuturor celor care ne susțin în activitățile noastre.#ASCOR Iași

Publicată de ASCOR Iași pe Vineri, 6 decembrie 2019


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button