poveşti pentru trezit copiii

O altfel de scrisoare pentru Moș Crăciun

Cum ar fi, ca pe lângă lista cu lucrurile pe care Moș Crăciun să le aducă în dar, copiii să scrie și o altfel de scrisoare către Moșu’? Una în care să treacă atât faptele lor bune de peste an, dar și pe cele pe care și le propun pentru anul viitor.

Autoarea de cărți pentru copii Veronica Iani vă propune o astfel/altfel de scrisoare.

Poate fi folosită atât acasă, dar și la școală, grădiniță, biserică.

Și dacă tot discutăm despre Moș Crăciun, vă reamintim oferta promoțională a editurii Life Learning Education, pentru cartea Copilăria. O poveste despre bucurie, scrisă și ilustrată de Veronica Iani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Este o carte despre prietenie, dragoste, sacrificiu. O poveste în care Moș Crăciun, alături de agentul 007, crocodilul Yuri și hipopotamul Gyuri încearcă să salveze Copilăria. Aceasta a fost furată de un personaj misterios, iar toată lumea a devenit de nerecunoscut.

De la prețul de 13 lei, cu care va fi pusă în vânzare și cu care se poate achiziționa și pe site-ul https://veronicastories.com, cei care achiziționează mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%: pentru o comandă de minimum 5 cărți, o carte poate fi achiziționată cu doar 6 lei (TVA inclus), scriind la adresa: lle.vanzari@gmail.com

Citiți și recomandarea doamnei Monica Șerbănescu, Președinte Fondator – Director General al Liceului Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”


Ai un comentariu despre acest articol? Adaugă-l

mai jos în caseta „Lasă un răspuns”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button