valorile familiei

Pro Vita Iași: 115 scrisori pentru Moș Crăciun de la copii din familii numeroase

de Redacția Stiripentruviata.ro

În perioada 15 noiembrie – 22 decembrie 2020, Pro Vita Iași desfășoară cea de a șaptea ediție a campaniei „Scrisori pentru Moș Crăciun”. Anul acesta, 115 copii din familii numeroase îi vor scrie Moșului pentru a-i spune ce-și doresc să primească în dar.

Partenerii campaniei, Continental Iași și Fundația Antibiotice „Știință și suflet” Iași vor fi „ajutoarele lui Moș Crăciun”, ocupându-se ca dorințele copiilor să fie îndeplinite.

Campania se desfășoară în cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii – „Sf. Stelian” al Arhiepiscopiei Iașilor. Programul sprijină peste 200 de familii care au mai mult de șapte copii. Preoții din parohii au ajutat ca scrisorile să ajungă din timp la „ajutoarele Moșului”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pro Vita Iași funcționează ca departament al Arhiepiscopiei Iașilor din 2011 și are ca scop protejarea și cultivarea vieții începând de la concepție. Oferă sprijin pentru mame și familii, promovează cultura și educația pro-viață și pro-familie. În 2018, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a decis înființarea de Departamente Pro Vita în toate eparhiile din cuprinsul său.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button