poveşti pentru trezit copiii

Ajută la tipărirea cărții pe care vrei să o citești copiilor tăi! De ce sprijinim tipărirea cărții „Copilăria. O poveste despre bucurie”

Te plângi de problemele din sistemul educațional? Te plângi de influența nocivă a mediului în viața copiilor tăi? Te plângi de lipsa unor instrumente de formare care să prezinte valorile pe care dorești să le transmiți copiilor tăi?

Dacă „da” și dacă aceste valori sunt cele legate de sfințenia vieții și a familiei, de credință, bunătate și virtuți, fă un pas mai departe!

„Copilăria. O poveste despre bucurie” este prima carte pe care o propunem cititorilor noștri în cadrul proiectului „Ajută la tipărirea cărții pe care vrei sa o citești copiilor tăi”.

Nu te ajută să vezi răul pe care îl fac alții, nu te ajută să vezi lipsa binelui la alții, nu te ajută să te plângi de ce fac sau de ce nu fac alții, dacă tu nu faci binele pe care poți să îl faci!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Iar acum poți să faci bine! Îți oferim și noi un astfel de prilej, invitându-te să contribui la tipărirea acestei atractive cărți pentru copii. Pe marginea ei poți să ai multe discuții folositoare cu copiii tăi.

Așadar, prin câteva postări vom promova campania promoțională a editurii Life Learning Education pentru achiziționarea cu o mare reducere a mai multor exemplare din cartea „Copilăria. O poveste despre bucurie”, pe care le poți dărui altor familii, altor copii.

„Copilăria. O poveste despre bucurie” este cea de-a patra carte a colecției „Fiecare viață este un dar”, autoare Veronica Iani. În această colecție au apărut până acum cărțile: „Bebe. O poveste din burtică”, „Ioana. O poveste despre Sindromul Down” și „Tudor. O poveste despre adopție”.

Date tehnice carte: dimensiune: 19.5×19.5cm, număr pagini: 48, în întregime color.

Vârste recomandate: se adresează copiilor de 6-10 ani, dar nu numai.

De la prețul de 13 lei, cu care va fi pusă în vânzare și cu care se poate achiziționa pe site-ul https://veronicastories.com, editura a lansat o CAMPANIE PROMOŢIONALĂ!

Pentru ca mesajul cărţii să ajungă la cât mai mulţi copii, cei care achiziționează mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%:

Pentru o comanda de minimum 5 cărți, o carte poate fi achiziționată cu doar 6 lei (TVA inclus), scriind la adresa: lle.vanzari@gmail.com.

Pentru a citi descrierea cărții de către autoare, vezi anunțul lansării cărții.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button