poveşti pentru trezit copiii

Profesoara Monica Șerbănescu recomandă „Copilăria. O poveste despre bucurie”. Ajută la tipărirea cărții pe care vrei sa o citești copiilor tăi!

Doamna profesoară Monica Șerbănescu, Președinte Fondator – Director General al Liceului Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”, recomandă cartea Copilăria. O poveste despre bucurie:

„Puterea Veronicăi Iani de a construi povești are în miezul său chiar această BUCURIE despre care deapănă volumul de față, ce pare a fi un comprimat narativ. Difuzat corect în inimioarele mai mari sau mai mici, poate să nască încă o sută de istorisiri, fiindcă ideile și adierile de emoție sunt tot atâtea. Prietenia, empatia, singurătatea, îngrijorarea, familia, amintirile prețioase, ceea ce oamenii – cei mici, dar, mai ales, cei mari – numesc „copilărie”, se regăsesc trasate subțirel, cu un condei de zefir, al cărui parfum inefabil ne este restituit, ca într-o glumă serioasă, de această scriitoare cu har de ilustrator și de izvoditor de poveste.

Mă bucur mult că această carte apare acum, când ne stă în față anul 2020, declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române „Anul omagial al pastorației părinților și copiilor”, căci ea ajută în mod real părinţii să îşi educe copiii. Sper ca autoarea să împlinească repede promisiunea de a face şi o piesă de teatru pe baza cărții, pentru că la școala Anastasia Popescu punem cu elevii multe piese de teatru în scenă și dorim să o punem şi pe aceasta.”

Copilăria. O poveste despre bucurie este cea de-a patra carte a colecției „Fiecare viață este un dar”, scrisă și ilustrată de Veronica Iani. În colecție au apărut până acum cărțile: Bebe. O poveste din burtică, Ioana. O poveste despre Sindromul Down și Tudor. O poveste despre adopție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dorind să dea posibilitatea cât mai multor copii să citească această carte ziditoare, editura Life Learning Education a lansat o campanie promoțională.

De la prețul de 13 lei, cu care va fi pusă în vânzare și cu care se poate achiziționa și pe site-ul https://veronicastories.com, cei care achiziționează mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%: pentru o comandă de minimum 5 cărți, o carte poate fi achiziționată cu doar 6 lei (TVA inclus), scriind la adresa: lle.vanzari@gmail.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button