familie

„Nu toți homosexualii se tem că le vor fi restrânse drepturile cu acest referendum. Unii se vor duce și vor vota DA”

de Anghel Buturugă, Facebook

Este bine de stiut ca…

…nu doar conservatorii si crestinii sunt de acord cu referendumul sau, in sens larg, cu limitarea revolutiei culturale LGBTQ. Multi oameni de stanga, de multe forme, resping agenda sau formele maximale ale agendei LGBTQ.

…nu toti liberalii au imbratisat cauza gay. Revendicandu-se de la liberalismul clasic sau atragand atentia asupra iliberalismului liberal, sunt destui care inteleg legitimitatea referendumului.

…nu toti ateii din urban se tem de teocratia post-referendara. Dimpotriva, sunt destui care, deloc interesati de viata privata sexuala a oricui, nu suporta, in schimb, nici propaganda si militantismul strident pro-gay. Multi vor vota la referendum. Punand stampila pe DA.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

…nu toti homosexualii se tem ca le vor fi restranse drepturile cu acest referendum. Unii se vor duce si vor vota DA. Pentru ca pur si simplu nu sunt interesati de casatorie, ba chiar cred, ca altii mai celebri decat eu, ca nu au ce sa caute in acea directie.

Citește mai multe opinii de Anghel Buturugă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button