familievalorile familiei

Nou weekend cu proteste pentru copiii Smicală la Ambasada Finlandei și Ministerul de Externe

de Redacția Stiripentruviata.ro

Protestele continuă, ca în fiecare weekend, la Ambasada Finlandei din București, pentru eliberarea copiilor Smicală din centrele psihiatrice în care sunt ținuți împotriva voinței lor și a mamei lor.

Copiii sunt ținuți forțat de aproape cinci ani în sistemul de protecția copilului din Finlanda, deși mama lor are serviciu, este medic, iar copiii au cerut repetat, după cum aveau dreptul să o facă, să fie lăsați să se întoarcă la ea.

Autoritățile din România au abandonat acești copii, deși ei sunt cetățeni români cu domiciliul la Piatra Neamț. De aceea, ca în fiecare săptămână, participanții la protestul de la ambasadă au făcut un scurt popas și în fața Ministerului Afacerilor Externe.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În weekendul 14-15 martie se pregătesc demonstrații ample în multe orașe din țară și diaspora pentru copiii Smicală. Până atunci, protestul de la ambasadă continuă și weekendul următor.

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button