familieMarxism cultural

Dezbatere publică la Giurgiu despre „Strategia națională de educație parentală”

Marți, 3 iulie, la Giurgiu a avut loc dezbaterea publică cu tema „Strategia națională de educație parentală”

Evenimentul a fost organizat de Platforma civica pentru drepturi si libertati “Împreună” cu prilejul consultărilor privind „Strategia națională de educație parentală”, pusă în dezbatere publică de Ministerul Educației Naționale.

Concluziile dezbaterii au fost:

– Reeducarea părinților după un model ideologic impus de stat este o caracteristică a societăţilor totalitare, care au tendinţa de a interveni inclusiv asupra conştiinţei oamenilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

– Strategia elaborată de Ministerul Educației Naționale reprezintă o încercare abuzivă de a redefini din temelii familia și o imixtiune nepermisă în viața privată a familiei.

Toți cei 56 de cetăţeni prezenți au semnat o rezoluție care va fi trimisă Ministerului Educației Naționale prin care solicită retragerea completă a Strategiei de educaţie parentală.

Sursa: Giurgiu Online


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button