criza de sarcinăreligie

Nevoie de sprijin suplimentar: Părintele Claudiu Banu a terminat așezământul pentru mame în criză de sarcină de la Techirghiol

de Redacția Stiripentruviata.ro

Așezământul pentru mame în criză de sarcină și copii din familii dezavantajate construit la Techirghiolde Părintele Claudiu Banu va fi inaugurat vineri, 6 august 2021, în prezența IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, informează Basilica.ro.

Construcţia a început în 2015 și a costat peste 420.000 de euro, fiind ridicată pe terenul personal al părintelui, care voia iniţial să facă acolo o casă pentru familia sa. „Totul este nou, de foarte bună calitate, așa cum mi-aș fi făcut la casa mea”, a spus el.

Aşezământul de la Techirghiol poate găzdui, pe o perioadă nedeterminată, între 30 şi 50 de persoane, în funcţie de necesităţi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tatăl a patru copii, Părintelui Banu i-a venit ideea de a ridica acest centru după vizitele efectuate la copiii abandonaţi în spitale şi în casele de copii.

„Le mulțumesc tuturor prietenilor mei fără de care această lucrare nu ar fi fost gata. Totul a fost făcut ca în familie, cu cei apropiați pentru cei sărmani. Ce am face noi fără Hristos? El adună în jurul Lui oameni buni. Eu sunt doar o unealtă în Mâna Lui”, a afirmat clericul.

Mai sunt multe facturi restante de plată, astfel că părintele îi îndeamnă pe oameni să nu își întrerupă sprijinul financiar acordat așezământului.

Donează

Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina
Banca Românească
Cont RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000
Telefon 0723999296


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button