religie

Parohia Săcărești strânge fonduri pentru a le oferi copiilor 15 tablete de Moș Niculae

de Redacția Stiripentruviata.ro

Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena – Săcărești desfășoară în perioada 25 noiembrie – 6 decembrie 2020 o campanie de sprijinire a tinerilor din comunitate cu ocazia sărbătorii dedicate Sfântului Nicolae.

Cei 15 elevi din parohie vor primi de la Sf. Nicolae câte o tabletă performantă și câte un bine-venit pachețel de dulciuri. Tableta este extrem de necesară elevilor din sat pentru a putea participa în condiții optime la orele online. Majoritatea nu beneficiază de un laptop sau desktop pc. Cât despre pachețelul de dulciuri, orice copil, de oriunde, ar trebui să îl primească în ziua de 6 decembrie.

Așadar, vă invităm să ne sprijiniți în această campanie de strângere de fonduri. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am calculat pentru fiecare copil suma de 500 de lei: 400 de lei tableta + 100 de lei dulciuri, să ajungă și pentru Crăciun :). 

Consiliul parohial poate asigura necesarul pentru doi elevi, ceea ce înseamnă că mai trebuie să strângem pentru încă 13 copii. Așadar, suma de care avem nevoie este de 6500 lei. 

Îndrăznim să lansăm această campanie pentru că am beneficiat de dragostea dumneavoastră și în campaniile precedente, reușind să oferim lucruri și experiențe frumoase tinerilor noștri. De asemenea, aceasta este singura cale de a realiza câte ceva pentru copiii acestei comunități mici, astfel încât să învestim împreună în viitorul lor. 

Ajutoarele Sfântului Nicolae care vor să doneze pentru cei 13 copii o pot face în contul de mai jos: 

Cont Bancar: RO41BTRLRONCRT0250359702

Titular Cont: Parohia Sf. Împărați Constantin și Elena Săcărești
Date de contact: Pr. Cosmin Brînză / Tel. 0746936969 / E-mail: cosmin_brinza@yahoo.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button